Göteborgs Katthjälp har funnits sedan 2003 och vi har sedan dess åstadkommit mycket. Vi har till exempel omplacerat tusentals hemlösa katter till kärleksfulla hem, introducerat Trap Neuter Return- metoden för förvildade katter i Sverige, arbetat fram Sveriges första och fortfarande enda domstolsdom om att förvildade katter har rätt till sina liv, varit remissinstans för den statliga utredningen om en ny djurskyddslag och drivit mängder av olika djurskyddsprojekt, större och små. Allt detta med i stort sett enbart ideella krafter och blod, svett och tårar. Och det har det varit värd! Men vi har också märkt att vi många gånger varit otillräckliga och att det finns många fler djurarter än katter som skulle behöva hjälp.

Därför sadlar vi under 2019 om till djurfristad, Djurfristad Sävidsbo. Drömmen om att starta en djurfristad har funnits länge och nu kommer den äntligen bli verklighet! Naturligtvis kommer de katterna som bor här idag att bo kvar då de är skygga och svåra att omplacera. Dessutom har många av de bott här i flera år redan.

Denna hemsida kommer att ligga kvar som resurssida med mycket information om Trap Neuter Return-metoden som fylls på allt eftersom vi tar del av intressant information.